Voedingsmiddelen

branches-voedingsmiddelenDe voedingsmiddelenindustrie is met 4200 bedrijven de grootste bedrijfstak van ons land. De (voedsel)veiligheid van mens, milieu en omgeving staat in deze branche centraal. Innovatie is dan ook van groot belang voor de toekomst van elk bedrijf binnen deze sector.

Nieuwe kansen door duurzaam ondernemen
Het niet naleven van de milieuwet- en regelgeving kan uw bedrijf een behoorlijke boete opleveren. Dat geld kunt u beter investeren in duurzame oplossingen binnen uw onderneming. Die zijn eenvoudiger te realiseren dan u denkt en het genereert veel nieuwe kansen. In de eerste plaats een forse besparing op uw energiekosten, maar het kan uw marktpositie aanzienlijk verbeteren omdat u aantoonbaar duurzaam onderneemt.

Minder verspillen en meer besparen
AdbLOM is dé samenwerkingspartner die hierin graag met u meedenkt. Wij geven advies over duurzamer inkopen en het efficiënter maken van productie- en logistieke processen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld het gebruik van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal of het efficiënter en effectiever inzetten van grondstoffen. Dat geeft minder verspilling, afval en bespaart aanzienlijk op uw energiekosten.

Inzicht in besparingen
Desgewenst nemen wij ons advies mee in een milieuonderzoek binnen uw bedrijf. De uitkomsten komen in een helder rapport met – indien nodig – te nemen maatregelen en/of aanbevelingen. Hierin vindt u een besparingsoverzicht en een eenvoudig stappenplan dat u zelf kunt doorlopen om uw bedrijf duurzamer te maken. Wilt u een stap verder? Neem dan een milieuabonnement bij AdbLOM . Tegen een vast maandbedrag bent u continue verzekerd van de beste milieuzorg binnen uw onderneming dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.

Voordelen adbLOM

  • Wegwijs in complexe  milieuwet- en regelgeving
  • Milieuonderzoek op de werkvloer
  • Advies om zelf (eenvoudig) duurzamer te ondernemen
  • Forse besparing energiekosten
  • Verzekerd van beste milieuzorg met een milieuabonnement