AdbLOM Milieuadvies helpt Antec Scientific met naleving Activiteitenbesluit.

AdbLOM helpt Antec Scientific  met naleving Activiteitenbesluit

Antec Scientific opende een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn. AdbLOM deed melding Activiteitenbesluit en gaf aanvullend milieuadvies.

AdbLOM Milieuadvies ondersteunde DIBA Groep bij het indienen van een melding Activiteitenbesluit. Daardoor bespaarde het bedrijf veel tijd en geld.

DIBA Groep bespaart tijd en geld met hulp AdbLOM Milieuadvies

AdbLOM Milieuadvies ondersteunde DIBA Groep bij het indienen van een melding Activiteitenbesluit. Daardoor bespaarde het bedrijf veel tijd en geld.

AdbLOM helpt Houtvezelhandel Kampen met uitbreiding afvalverwerking.

AdbLOM helpt Houtvezelhandel Kampen met uitbreiding afvalverwerking

Houtvezelhandel Kampen breidde zijn werkzaamheden uit. AdbLOM hielp het bedrijf bij het doen van een melding en het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Bouwbedrijf vraagt hulp bij melding Activiteitenbesluit en Aerius-berekening .

Casus: bouwbedrijf vraagt hulp bij melding Activiteitenbesluit en Aerius-berekening

Een bouwbedrijf wilde een nieuwbouwproject realiseren. Hiervoor is een melding en een Aerius-berekening nodig. Milieuadviesbureau AdbLOM regelde het meteen. Zo startte het bedrijf zonder kostbare vertraging op de nieuwe locatie.


Aanvraag omgevingsvergunning oud-ijzer verwerker

Aanvraag omgevingsvergunning oud-ijzer verwerker [casus]

Een oud-ijzer verwerker uit Zwolle schakelde AdbLOM in voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. We verzorgden het traject en brachten de milieuaspecten van de bedrijfsactiviteiten in kaart.


AdbLOM voert EED energie-audit uit voor Wibra

Wibra schakelde onlangs opnieuw AdbLOM in voor het uitvoeren van een EED-audit. Daaruit kwam een fors besparingspotentieel naar voren.