Branches

ONZE SPECIALISATIES BINNEN  MILIEUADVIES

Elke branche heeft haar eigen uitdagingen. Milieuadviesbureau AdbLOM heeft kennis en ervaring in de onderstaande branches. Samen ontwikkelen we het beste milieubeleid voor je organisatie. Zie ons als een extra medewerker. Wij hebben ervaringen op het gebied van de milieuregelgeving en omgevingsrecht. Door jarenlang werkzaam te zijn binnen de overheid en het bedrijfsleven kunnen wij goed inspelen op de behoefte en de vragen van bedrijven om hierbij te komen tot de beste oplossingen voor u en de omgeving.

Milieuadvies per branche

Afvalbeheer

Specifieke milieuregels zijn van toepassing op afvalbeheer, vooral voor activiteiten zoals recycling en afvalverwerking. Verken de relevante wetgeving die jouw bedrijfsvoering kan beïnvloeden.

Nutssector & industrie

In de nutssector en de industriële branche gelden specifieke milieuregels, bijvoorbeeld voor activiteiten zoals energieopwekking. Ontdek de relevante regelgeving die van invloed kan zijn op jouw operaties.

Transport & logistiek

In de transport- en logistiekbranche zijn diverse milieuregels van toepassing, zoals voor het werken met gevaarlijke stoffen. Ontdek welke milieuregels van toepassing zijn op jouw bedrijfsvoering. 

Sport & recreatie

De sector sport en recreatie is onderworpen aan diverse milieuwetten, met name gericht op bodemverontreiniging, lozingen, afvalbeheer en energieverbruik. Bekijk de regelgevingen die jouw activiteiten beïnvloedt.

Dienstverlening, onderwijs en zorg

Binnen de sectoren dienstverlening, onderwijs en zorg gelden specifieke milieuregels. Ontdek meer over deze wetgeving en hoe deze van toepassing kan zijn op jouw organisatie.

Agrarische sector

De agrarische sector is onderhevig aan strikte milieuregels, voornamelijk gericht op activiteiten die een impact hebben op de lucht, waterlozingen en energieverbruik. Ontdek de specifieke wetgeving hier.

Hoe kan AdbLOM je helpen?

AdbLOM is je ideale adviseur op milieugebied. We helpen je graag met het:

  • Aanvragen van milieuvergunningen
  • Opzetten van een zorgsysteem
  • Ondersteuning tijdens milieucontroles
  • Praktisch toepassen van milieuregels op de werkvloer
  • Onderhouden van communicatie met de overheid
  • En nog veel meer. Neem nu contact op met AdbLOM. Dan is je milieubeleid in de beste handen en onderneem je zonder zorgen. Elke dag opnieuw.