Onderneem succesvoller met milieuadvies van AdbLOM

Milieuadviesbureau AdbLOM is vooral actief in de regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Belast je als bedrijf of organisatie het milieu, dan moet je aan strenge milieuregels voldoen. Dit kost tijd en geld. En er staan sancties op het overtreden van de regels.

AdbLOM heeft plek voor nieuwe collega’s
» Bekijk onze vacatures

Milieuregels interpreteren en uitvoeren is complex en tijdrovend. Ze veranderen ook regelmatig. En je hebt vaak onvoldoende kennis en ervaring om ze correct uit te voeren. Hier komt milieuadviesbureau AdbLOM om de hoek kijken.

AdbLOM helpt je met het opzetten en uitvoeren van praktisch en strategisch milieubeleid. Daardoor voldoe je aan de wettelijke eisen, onderneem je efficiënter en voorkom je onnodig dure aanpassingen. Je verdient ons snel terug.

Of mail naar info@adblom.nl.

Waar kan milieuadviesbureau AdbLOM je mee helpen?

AdbLOM is je freelance adviseur op milieugebied. We helpen je met het:

  • Aanvragen van milieuvergunningen
  • Opzetten van een zorgsysteem
  • Ondersteuning tijdens milieucontroles
  • Praktisch toepassen van milieuregels op de werkvloer
  • Onderhouden van communicatie met de overheid

En nog veel meer. Met milieu-advies van AdbLOM ben je zeker van correct en voordelig milieubeleid. Bovendien verdien je ons snel terug, blijkt onder andere uit deze ervaring van Bennie van der Heide van bakkersgroothandel Beko.

“De toezichthouder stelde tijdens de milieucontrole dure aanpassingen voor. Die bleken na een second opinion van Erik Jacobs van AdbLOM niet nodig.”

“De vereiste wijzigingen voor de PGS-15 konden we op een eenvoudige manier realiseren en Erik communiceerde dit goed en duidelijk naar de toezichthouder. Die ging akkoord en daarmee verdienden we hem direct terug.”

-Bennie van der Heide, Bakkersgroothandel Beko.

Laat milieubeleid voor je werken

Je kunt milieubeleid zien als een noodzakelijk kwaad. Als ingewikkelde verplichtingen van de overheid die je remmen in je ondernemerschap. Bij AdbLOM kijken we er graag anders naar.

Door milieubeleid te vertalen naar praktische oplossingen maken we je organisatie slimmer, bewuster en succesvoller. En er zijn meer voordelen:

  • Vergroot grip op bedrijfsprocessen
  • Bied medewerkers een veiliger werkplek
  • Behaal structureel milieu en bedrijfsdoelen
  • Voldoe aan wettelijke eisen en voorwaarden
  • Optimaliseer de communicatie met de overheid

Neem contact op met AdbLOM. Dan ondersteunen we je met milieubeleid, vergunningen en certificering. En onderneem jij succesvoller. Elke dag opnieuw.

AdbLOM is adviseur voor talloze ondernemers in onder andere de recycling- en voedingsbranche. Dit zijn enkele bekende opdrachtgevers.

Of stuur een e-mail naar info@adblom.nl.

Of vraag een offerte op maat.