Trainingen milieuwetgeving

Belast je het milieu als onderneming? Dan moet je aan strenge milieuregels en voorwaarden voldoen. Deze regels zijn vaak complex en laten zich lastig vertalen naar de werkvloer. Met een milieucursus van AdbLOM breng je er verandering in.

Milieubeleid moet vóór je werken, vinden we bij AdbLOM. Daarom geven we regelmatig praktische milieutrainingen, workshops en cursussen. Ontdek hoe je zelf je onderneming succesvoller en effectiever maakt met doelgericht milieubeleid. Je kunt meer dan je denkt.

Bekijk aanstaande milieucursussen:

Incompany-trainingen milieubeheer

De trainingen van AdbLOM zijn ook incompany beschikbaar. In dat geval verzorgen we de training op je kantoor of een nader te bepalen locatie.

Voordelen van een incompany-training van AdbLOM:

  • Bepaal zelf waar en wanneer je de training volgt.
  • Verkort de reistijd van deelnemers.
  • ​Bespaar op inschrijfkosten.
  • Richt de training volledig op de dagelijkse praktijk.
  • Laat je team hechter samenwerken.

Bel voor meer info: 06 – 134 14 267

Of mail naar info@adblom.nl

Waarom milieucursus volgen bij AdbLOM?

Milieuwetgeving is ingewikkeld en het verandert voortdurend. Zo zijn er de laatste tijd veel ontwikkelingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En treedt de nieuwe Omgevingswet naar verwachting in 2021 in werking. Wat betekent dit voor je milieubeleid en bedrijfsprocessen?

De milieucursussen van AdbLOM zijn onmisbaar voor iedereen die milieubeleid uitvoert of coördineert. Met de praktische kennis en inzichten speel je optimaal in op nieuwe eisen en ontwikkelingen. En krijg je alle handvatten om zelf succesvol milieubeleid op te zetten en uit te voeren.

Voor wie zijn de milieucursussen van AdbLOM bedoeld?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is deelnemen aan milieucursus van AdbLOM een slimme investering. Of je nu dagelijks de milieuregels toepast op de werkvloer of namens je bedrijf of de overheid toezicht houdt op milieubeleid.

Milieuwetgeving is vaak op meerdere manieren uitlegbaar. En voorgestelde dure aanpassingen hoeven niet de enige oplossing te zijn. Tijdens een cursus heb je volop ruimte voor het stellen van vragen. En kun je een eigen casus voorleggen. Met 12 jaar ervaring in milieubeleid denken we graag met je mee.

Welke trainingen verzorgt AdbLOM?

Milieuadviesbureau AdbLOM verzorgt opleidingen en trainingen bij overheden en particuliere bedrijven. Zowel via open inschrijving als intern bij jouw bedrijf.

Wil je meer weten over de praktische toepassing van PGS-15? Of wil je effectiever instrumenten inzetten om milieubeleid te monitoren en te verbeteren? Leg je vraag dan aan ons voor. We maken graag een voorstel voor een maatwerktraining. Met de opgedane kennis kun je direct aan de slag.

Dit leveren de milieutraining van AdbLOM op

Voldoe aan wettelijke eisen
Pas je de kennis en inzichten uit de milieucursussen van AdbLOM bewust toe, dan voldoet je organisatie aan de wettelijke eisen.

Onderneem effectiever en veiliger
Met goed doordacht en geïmplementeerd milieubeleid onderneem je effectiever en veiliger. Ontdek best practices en krijg praktische handvatten voor het optimaliseren van je eigen beleid.

Stel vragen en deel kennis
Tijdens de training krijg je uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze experts. We denken graag met je mee en geven tijd- en geldbesparende tips en suggesties voor het verbeteren van mileubeleid.

Over AdbLOM: specialist in praktisch en duurzaam milieubeleid

Ben je ambitieus en neem je milieubeleid serieus, dan komt daar veel bij kijken. Zo verandert wet- en regelgeving voortdurend en zit er vaak een groot verschil tussen de letter en geest van de wet.

Bij milieuadviesbureau AdbLOM volgen we de ontwikkelingen op de voet. En vertalen we complexe wetten en regels naar de dagelijkse praktijk. Met onze kennis en inzichten laten we milieubeleid echt voor je werken.

AdbLOM adviseert niet alleen over milieubeleid, maar voert de werkzaamheden ook uit. Daardoor weten we wat werkt en haalbaar is op de werkvloer. En voelen we haarfijn aan wat er speelt. Met je deelname aan een milieucursus profiteer je van die kennis. Elke dag opnieuw.

Meld je aan voor een van deze trainingen: