Bouw- of verbouwplannen? Vergeet de omgevingsvergunning niet!

Bij de meeste zakelijke verbouwingen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Voorkom vervelende verrassingen en laat Milieuadviesbureau AdbLOM u assisteren. 

Heeft u bouwplannen of wilt u een bedrijfspand wijzigen of uitbreiden? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een omgevingsvergunning (activiteit bouwen en milieu) nodig. BMA Ontwerpers en Milieuadviesbureau AdbLOM helpen u met de perfecte verbouwing en het aanvragen van alle vergunningen.

Omgevingsvergunning bepalend voor bouwplannen

Wilt u een bedrijf starten, verplaatsen of uitbreiden, dan moet u een aantal belangrijke zaken regelen. Naast het inschakelen van een betrouwbaar bouwontwerp en -adviesbureau krijgt u te maken met wet- en regelgeving. Zo is in de meeste gevallen een omgevingsvergunning of een melding Activiteitenbesluit milieubeheer vereist voor de activiteit bouwen of milieu. Dit heeft consequenties voor uw bouw- of verbouwplannen.

Verbouwt u zonder de juiste vergunningen, dan kan de gemeente u dwingen de verbouwing ongedaan te maken. Doet u dit niet, dan volgt een boete of – in het uiterste geval – een gemeentelijke ingreep op uw kosten.

Voorkom vervelende verrassingen, vraag omgevingsvergunning direct goed aan

Milieuadviesbureau AdbLOM werkt nauw samen met bouwontwerpbureau BMA Ontwerpers. Door onze krachten te bundelen verzekeren we u van een vlekkeloze verbouwing.

BMA Ontwerpers heeft bijna 20 jaar ervaring in het ontwerpen, uitbreiden en verbouwen van bedrijfspanden. Milieuadviesbureau AdbLOM is specialist in het aanvragen van milieuvergunningen, meldingen Activiteitenbesluit milieubeheer indienen en het milieutechnisch begeleiden van bouw- en verbouwprocessen.

De samenwerking tussen AdbLOM en BMA Ontwerpers heeft verschillende voordelen:

  • BMA Ontwerpers ontwerpt op basis van de laatste milieueisen
  • AdbLOM vraagt de omgevingsvergunning (Wabo) voor u aan en onderhoudt het contact met de gemeente
  • U bent verzekerd van een verbouwing die voldoet aan milieutechnische en bouwkundige eisen

Verbouwen zonder zorgen? Informeer naar de mogelijkheden

Klinkt het zorgeloos bouwen, verbouwen of uitbreiden een bedrijfspand u als muziek in de oren? Erik Jacobs van Milieuadviesbureau AdbLOM vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

T: 038-4579056
M: 06 – 13414267
E: info@adblom.nl

Dit vindt u vast ook interessant:

 

Neem contact op

Telefoon: 038-4579056
E-mail: info@adblom.nl