AdbLOM steunt Stichting Veilig Onderwijs 

Stichting Veilig Onderwijs.

Milieuadviesbureau AdbLOM is trotse sponsor van de Stichting Veilig Onderwijs. Deze Stichting bevordert sinds 2007 een prettig leerklimaat op scholen en onderwijsinstellingen. 

Hoe ga je als school om met agressie, discriminatie en pesten? Op die vraag geven de experts van Stichting Veilig Onderwijs antwoord. In het klaslokaal, met praktische tips en adviezen aan leerlingen, docenten en besturen. En via een onmisbaar magazine die scholen gratis ontvangen.

Milieuadviesbureau AdbLOM staat volledig achter de missie van Stichting Veilig Onderwijs. Daarom ondersteunen we de organisatie, met advertenties in het magazine.   

Waarom steunt AdbLOM Stichting Veilig Onderwijs?

Op school leren kinderen alles over onze samenleving. Over hoe we met elkaar omgaan en dat je mag zijn wie je bent. Dit kan alleen in een vrije en veilige omgeving. 

AdbLOM vindt dat geen kind de dupe mag zijn van discriminatie, onverdraagzaamheid en pestgedrag. Stichting Veilig Onderwijs treedt hier praktisch, persoonlijk en doeltreffend tegen op. Met onze donaties dragen we daar graag aan bij.

Meer weten over Stichting Veilig Onderwijs?

Bezoek de website en ontdek alle initiatieven

Neem contact op

Telefoon: 038-4579056
E-mail: info@adblom.nl