AdbLOM voert EED energie-audit uit voor Wibra

Wibra schakelde onlangs opnieuw AdbLOM in voor het uitvoeren van een EED-audit. Daaruit kwam een fors besparingspotentieel naar voren.

Grote bedrijven hebben een EED Energie-audit verplichting. Ze moeten aan de Overheid melden wat ze doen om energie te besparen.

De bekende winkelketen Wibra benaderde Milieuadviesbureau AdbLOM onlangs opnieuw voor de 4-jarige EED Energie-audit. Uit de audit voor het hoofdkantoor, distributielocaties en 6 winkelvestigingen kwam ook ditmaal een fors besparingspotentieel naar voren.

Wibra kan op de onderzochte locaties talloze energiebesparende maatregelen doorvoeren. Voor veel van deze maatregelen is de terugverdientijd minder dan 5 jaar. Dit maakt de investering interessant voor het milieu en de omzet.

EED-audit laten uitvoeren? AdbLOM is de specialist

Ben je verplicht om een EED Energie-audit uit te voeren, dan kun je dat zelf doen of een specialist inschakelen. Zelf doen kost veel tijd en je mist de kennis en ervaring om het meteen goed te doen. Schakel daarom de hulp in van AdbLOM.

AdbLOM neemt bij de verplichte EED-audit al het werk uit handen. We bezoeken de locaties, inventariseren besparende maatregelen en verwerken dat in een begrijpelijk en direct toepasbaar rapport. Met de aanbeveling kun je direct aan de slag en spaar je het milieu en je portemonnee.

Voldoe snel aan richtlijnen met Energie-audit EED van AdbLOM

Volg het voorbeeld van Wibra en laat een EED Energie-audit uitvoeren door AdbLOM. Onze milieuprofessionals voeren het onderzoek snel, goed en betaalbaar uit. Zo voldoe je aan alle eisen, onderneem je duurzamer en bespaar je geld.

EED-audit laten uitvoeren? Bel AdbLOM

☎ 038-4579056 | 06–13414267
✉ info@adblom.nl

Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Neem contact op

Telefoon: 038-4579056
E-mail: info@adblom.nl